Filmările la cel mai nou film semnat de Sion Sono închid circulaţia auto în centrul Clujului

Filmările la cel mai nou film semnat de Sion Sono închid circulaţia auto în centrul Clujului
Primăria municipiului Cluj-Napoca anunță instituirea unor restricții de circulație miercuri, 19 octombrie, între orele 00:15 şi 15:00, pe str. Emile Zola, de la intersecția cu str. Sextil Pușcariu până la intersecția cu Piața Muzeului, cu excepția mașinilor cantinei de ajutor social și pensiunii, cu ocazia filmărilor pentru filmul artistic ”Hotelul vampirilor”.

De asemenea, s-a autorizat parcarea carelor de producție pe strada I. M. Klein, în data de 19 octombrie, între orele 07:00 şi 20:00.

Amintim că, la scurtă vreme după ce a vizitat Cluj-Napoca, la Festivalul Internațional de Film Transilvania, unde i-a fost dedicată o amplă retrospectivă, renumitul regizor japonez Sion Sono a decis să își filmeze aici noua producție, "Tokyo Vampire Hotel", un serial fantasy despre rădăcinile vampirilor din Transilvania și întâlnirea lor cu vampirii din Japonia.

În rolurile principale apar renumitele actrițe japoneze Kaho, Ami Tomite și Lorena Koto, alături de Cristian Rigman, unul dintre cei 10 actori selectați anul acesta în programul "10 pentru Film" la TIFF.

Mai multe informaţii AICI.

Comenteaza