Festivalul stradal WonderPuck revine la Cluj-Napoca și Bonțida

Festivalul stradal WonderPuck revine la Cluj-Napoca și Bonțida
| Foto: Facebook.com/wonderpuckcluj

Cea de-a cincea ediție a Festivalului Stradal WonderPuck se va desfășura în perioada 9-12 septembrie la Cluj-Napoca și Bonțida.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

Așadar, peste 40 de evenimente de teatru de păpuși și animație, concerte, expoziții, workshop-uri, ateliere de creație și multe surprize pentru cei mici, dar și pentru cei mari vor avea loc în cadrul celei de-a cincea ediții a Festivalului Stradal WonderPuck, care se va desfășura în perioada 9-12 septembrie 2021.

Pe lângă artiști din România, evenimentul va aduce la Cluj invitați din cinci țări: Ungaria, Germania, Turcia, Republica Moldova și Italia. De asemenea, vor fi prezenți reprezentanți ai celor mai mari festivaluri de teatru de păpuși și animație din țară.

Manifestările festivalului vor avea loc în cinci locații din Cluj-Napoca și Bonțida, respectiv: Piața Unirii, Muzeul de Artă, Muzeul Etnografic al Transilvaniei – Palatul Reduta, Curtea Magic Puppet de pe Bulevardul Eroilor din Cluj-Napoca, plus Castelul Bánffy din Bonțida.

Evenimentul va fi realizat în colaborare cu universitățile din Cluj-Napoca. Astfel, studenții de la Facultatea de Teatru și Film a Universității „Babeș-Bolyai” vor susține la această ediție a festivalului momente de Commedia dell’arte și interacțiuni cu publicul. Totodată, studenții Universității de Arte și Design vor avea expoziții, acestea devenind decor de festival.

Începând cu data de 1 septembrie 2021 va fi făcut public programul WonderPuck5, atât pe paginile de Facebook, cât și pe site-ul festivalului. În contextul pandemiei, vor fi respectate toate condițiile impuse la momentul desfășurării manifestării.

Proiectul este realizat de Teatrul PUCK, Asociația ESUA, cu sprijinul Consiliului Județean Cluj, Primăriei și Consiliului Local Cluj-Napoca, Administrației Fondului Cultural Național și Clubului Lions.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza