Festivalul Silvoiței de la Vultureni, amânat din cauza vremii. Când va avea loc

Festivalul Silvoiței de la Vultureni, amânat din cauza vremii. Când va avea loc

Organizatorii Festivalului Silvoiței din comuna Vultureni, care ar fi trebuit să se desfășoare în acest weekend, au anunțat că evenimentul fost amânat din cauza prognozei meteorologice.

„Dragii noștri, dorim să vă comunicăm schimbarea datei Festivalului Silvoiței ediția a IV-a. Din cauza prognozei meteo care anunță pentru weekend ploi abundente și temperaturi scăzute am decis amânarea Festivalului Silvoiței ediția a IV-a pentru data de 8-9 octombrie 2022.

Nu a fost o decizie ușoară, date fiind pregătirile făcute și tot efortul depus până în acest moment atât de producători cât și de organizatori, dar am decis aceasta pentru beneficiul vizitatorilor.

Ne imaginam că vom putea să petrecem un timp plăcut împreună chiar dacă e înnorat și sunt puține precipitații, făcând parada umbrelelor colorate și a cizmulițelor, însă la doar 11-14 grade și 30-40 L/mp de ploaie va fi mai mult o neplăcere atât pentru participanți cât și pentru organizatori. Dorim să vă mulțumim tuturor celor care ați cumpărat bilete on-line și vă anunțăm că vor putea fi folosite pentru oricare din zilele de sâmbătă sau duminică.

Se păstrează structura evenimentului cu multe activități pentru copii, ateliere creative, jocuri și timp în aer liber și sperăm că weekendul 8-9 octombrie să ne răsfețe cu soarele cald al toamnei.Veți putea cumpăra multe preparate locale, silvoiță, și în măsura posibilităților se va prepara silvoiță live.

Pentru solicitarea de anulare a biletelor și returnarea totală a contravalorii acestora vă rugăm să completați formularul acesta https://bit.ly/3xqwHNE sau să trimiteți e-mail pe adresa lavultureni@gmail.com cu numele și adresa de e-mail de pe care au fost luate biletele până duminică, 18 septembrie 2022, ora 23.

Prețul biletelor on-line rămâne 45 ron adulti și 25 ron copii, conform planului de bilete. Totodată vă încurajăm să susțineți producătorii locali care s-au pregătit mult pentru a vă putea servi cu bunătăți în acest weekend și au produse pentru a fi livrate în cursul săptămânii viitoare”, au transmis organizatorii.

Comenteaza