Festival rock în Piaţa Unirii, în cadrul Untold

Festival rock în Piaţa Unirii, în cadrul Untold
În cadrul festivalului Untold, care va încinge atmosfera la finele lunii iulie - începutul lunii august, se va desfăşura un altul, aflat la cea de-a doua ediţie: We Are Rocking the City.

Timp de trei zile, între 31 iulie şi 2 august, Piaţa Unirii va fi locul de întâlnire a unora din cele mai bune trupe de muzică rock românești, multe dintre ele prezente şi la ediţia precedentă.

Pe scenă vor urca Alternosfera, Altar, The Dream Diggers, Mercedes Band, Times of Need, Les Elephants Bizzares, Grimus, Toulouse Lautrec, Temple Invisible, The Mono Jacks, Face Today, Vespera, The Glass Fish, Satellites, Trooper, N.O.R. şi Red Magnetic.

"Ne-am dorit un eveniment dedicat iubitorilor de muzică rock. Ediția de anul trecut am catalogat-o ca fiind una pilot, însă reacțiile pozitive din partea publicului ne-au determinat să organizăm și o a doua ediție, care sperăm noi să rămână o tradiție pentru clujeni", au declarat organizatorii.

Anul acesta s-a decis ca evenimentul să fie organizat în cadrul mai marelui festival Untold pentru a veni în întâmpinarea cât mai multor iubitori de muzică. 

"Organizarea festivalului în cadrul proiectului Cluj Capitală Europeană a Tineretului 2015 reprezintă o oportunitate de promovare a muzicii rock într-o perioadă în care Clujul va avea zeci de mii de vizitatori.

Am hotărât colaborarea cu organizatorii Untold Festival deoarece rockul autohton era singurul gen care mai putea completa diversitatea Festivalului Untold, iar acest parteneriat reprezintă dorințele noastre comune de a oferi publicului un festival complex pentru toți iubitorii de muzică, de toate genurile", au precizat organizatorii.

Pe parcursul celor trei zile dedicate rockului în Piața Unirii vor mai avea loc diferite workshopuri, activități interactive de tip street-art, skatepark sau bike-show, respectiv expoziţii de artă urbană neconvențională. Proiectul este organizat cu sprijinul Primăriei și al Consiliului Local Cluj-Napoca și susține candidatura orașului la titlul de Capitală Culturală Europeană 2021.

Comenteaza