Femeie piază rea: a instigat doi bărbaţi să comită mai multe spargeri

Femeie piază rea: a instigat doi bărbaţi să comită mai multe spargeri
O clujeancă de 31 de ani a fost reţinută de poliţiştii clujeni pentru instigare la furt calificat. Aceasta este bănuită că a determinat doi bărbați să spargă nişte imobile.

Cercetările poliţiştilor au scos la iveală că femeia ar fi indicat unor bărbaţi de 40, respectiv de 48 de ani, o locuinţă din Floreşti, în interiorul căreia avea informaţii că proprietarii ţin sume mari de bani şi bunuri de valoare.

Mai mult, pentru ca să fie sigură că cei doi nu vor fi prinşi în mijlocul acţiunii, le-ar fi precizat perioada în care imobilul era nelocuit, întrucât proprietarii erau plecaţi din ţară.

"Cunoscând aceste date, bărbatul de 48 de ani a pătruns prin efracţie în locuinţa indicată, sustrăgând bunuri de aproximativ 200.000 de lei", au precizat poliţiştii. 

De asemenea, din investigaţii a reieşit că acesta ar fi încercat să pătrundă şi într-un coafor din Cluj-Napoca, după ce femeia i-a comunicat date despre sumele de bani existente în sediu.

În urma celor constatate, poliţiştii clujeni au reţinut 24 de ore femeia de 31 de ani pentru instigare la furt calificat şi continuă cercetările în cauză faţă de cei doi bărbaţi, aflaţi în stare de arest din luna martie.

 

Comenteaza