Femeie, lăsată fără pensie la bancomat. I-aţi văzut? VIDEO

Femeie, lăsată fără pensie la bancomat. I-aţi văzut? VIDEO
Din cauza propriei neatenţii, dar şi a lipsei de spirit civic a doi cetăţeni, o dejeancă a rămas fără banii de pensie la un bancomat.

Păgubita a mers la bancomat pentru a-şi scoate pensia, în cuantum de circa 800 de lei, însă cum aparatul i-a eliberat banii cu câteva secunde de întârziere a crezut că este vorba de o defecţiune, aşa că şi-a ridicat cardul şi a plecat, relatează dejeanul.ro.

Imediat după, un bărbat şi o femeie ce îşi aşteptau rândul la bancomat au văzut pe fanta bancomatului cei 800 de lei, pe care i-au luat, i-au numărat şi i-au bagat in buzunar. Din nefericire pentru cei doi, întreaga faptă a fost surprinsă pe camerele de supraveghere.

Deşi întâmplarea a avut loc în luna august, poliţiştii nu au reuşit să îi identifice pe cei doi, aşa ca oamenii legii au decis să facă publice imaginile în speranţa că vor reuşi să îi prindă.

Conform publicaţiei citate, în cazul în care cele două persoane vor returna banii păgubita îşi va retrage plângerea, însă în caz contrar aceştia riscă să fie cercetaţi pentru însuşirea bunului găsit. 

Persoanele care pot furniza informaţii despre cei doi sunt rugaţi să contacteze Poliţia Dej, la numărul de telefon 0264 21 21 21.

 

Comenteaza