Foto Femeie de 70 de ani, prinsă sub o mașină pe o stradă din Cluj-Napoca. Pompierii și SMURD-ul au intervenit imediat

Un accident s-a produs, în cursul zilei de astăzi, în care o femeie a fost lovită de o mașină pe trotuar, iar ulterior a rămas blocată sub aceasta.

Pompierii clujeni au intervenit cu două autospeciale dotate cu modul de descarcerare pentru a scoate o femeie, în vârstă de aproximativ 70 de ani, care a fost surprinsă sub un autovehicul pe trotuar.

„A fost necesară utilizarea echipamentelor hidraulice pentru a ridica autoturismului și pentru a extrage victima de sub aceasta. Femeia era în stare de conștientă și prezenta multiple traumatisme. Echipajul SMURD i-a acordat asistență medicală de urgență la fața locului, iar apoi au transportat-o la spital pentru investigații și îngrijiri medicale”, a transmis ISU Cluj.

Accidentul s-a produs pe strada Fabricii din Cluj-Napoca. Femeia a fost călcată de un șofer care mergea cu spatele.

"Un conducător auto, în vârstă de aproximativ 35 de ani, ar fi surprins și accidentat, în timpul efectuării unei manevre de mers înapoi, o femeie de circa 70 de ani, care se afla în deplasare pe trotuar. Testarea conducătorului auto cu aparatul etilotest a indicat rezultat negativ", au transmis reprezentanții IPJ Cluj.

Comenteaza