Femeia, eterna poveste. Se rup în bataie de câte ori se întâlnesc

Femeia, eterna poveste. Se rup în bataie de câte ori se întâlnesc
Scandalul dureaza de zece ani si nu are nicio sansa sa se aplaneze. Miercuri, protagonistii s-au prezentat din nou "avariati" la IML Cluj.

Un joc surd al nervilor, dar si al rezistentei fizice la lovituri, are loc de zece ani încoace între doua familii din municipiul Câmpia Turzii, dupa ce nora lui Alexandru H. i-a parasit acestuia fiul, cu care avea un copil, pentru a se recasatori cu Ioan R., zis „Cucu". Aceasta, având între timp cu cel din urma nu mai putin de patru copii.

Socrul a digerat foarte greu aceasta nerealizare a fiului sau, astfel ca situatia a degenerat, având loc de-a lungul anilor mai multe batai între acesta si „noul" sot al fostei sale nore, victime colaterale cazând si membrii familiei lui "Cucu". Una, mai recenta, chiar la domiciliul unui var de-al lui Alexandru, cu tot tacâmul: cutitul pus la gât de catre "Cucu", sefului casei.

Apoi, dupa principiul pieselor de domino, conflictul a continuat: în urma cu circa zece zile Alexandru si ai sai l-au rupt în bataie chiar pe strada, în miezul zilei, pe Ioan R. zis "Iovita", varul "mireului", bagându-l în spital si aducându-l în atentia medicilor legisti de la Cluj, care i-au recomandat noua zile de îngrijiri medicale.

În dimineata zilei de luni, 8 iunie, conflictul a "captat" noi energii, luând noi turnuri si facându-l victima chiar pe fostul socru, Alexandru H. Totul, ca de obicei, în plina strada, în vazul oamenilor, pentru ca orgoliile sunt mari si "pariurile" în plina desfasurare, în privinta câstigatorilor acestei partide.

"Luni, dimineata, am fost chemat la sediul politiei din Câmpia Turzii împreuna cu fratii mei Iosif si Marcel, legat de cazul de acum câteva zile, cu <Iovita>, când acesta ne-a agresat. Ajungând la politie ni s-a spus sa revenim joi, 11 iunie, deoarece sectoristul nostru nu era prezent acolo. Asa ca am iesit din sediu si ne-am despartit de Marcel, iar eu împreuna cu Iosif am pornit spre casa cu bicicletele. Însa ajunsi pe strada Laminoristilor ne-au întâmpinat cu cutite <Iovita> si <Cucu> si a avut loc acolo o altercatie, de pe urma careia mie mi-a fost fracturat degetul mare de la mâna dreapta, iar <Iovita> s-a ales cu câteva julituri. Nici nu m-as mira sa-l vad ca apare, din nou, la IML, ca sa capete din nou ceertificat", îsi povesteste Alexandru versiunea sa, având mâna în ghips si un rictus de durere întiparit pe figura.

Nici nu si-a terminat bine omul vorba din gura si în sediul IML Cluj si-a facut aparitia "Iovita", un barbat de 39 de ani, cel care mai fusese la IML în urma cu zece zile. Versiunea sa este urmatoarea: "Alexandru e cel care m-a atacat, iar degetul rupt al lui nu e din cauza mea, ci si l-a fracturat dându-mi pumni în cap".

La finalul zilei scorul dintre cei doi era oarecum strâns: lui Alexandru medicii i-au recomandat 28 de zile de îngrijiri medicale, iar lui "Iovita" cinci. La certificate, scorul ramâne însa favorabil lui "Iovita": 2-1, iar la plângeri penale, scorul e egal: 3-3. Însa meciul continua, fiind posibile si spectaculoase rasturnari de scor.

Comenteaza