Fără permis, a provocat un accident în Floreşti FOTO

Fără permis, a provocat un accident în Floreşti FOTO
Nervii şoferilor sunt puşi la înecrcare, după ce o un accident auto aproape că a blocat circulaţia între Floreşti şi Cluj.

Un accident produs în apropierea magazinului Oncos din Floreşti a dat peste cap circulaţia în zonă, coada de maşini întinzându-se pe aproape doi kilometri, pe direcţia de mers spre Cluj-Napoca.

"E vorba de un accident în care au fost implicate două maşini, din fericire fără victime", a declarat Andrei Biriş, purtătorul de cuvânt al ISU Cluj. În schimb, şoferul din maşina lovită a fost transportat la Unitatea de Primire a Urgenţelor.

UPDATE

Tânărul care a provocat incidentul are 25 de ani, locuieşte în Floreşti şi se află la al doilea accident, deşi nu a avut niciodată permis, spun surse.

Şoferul ar fi încercat să depăşească o maşină pe partea dreaptă, a agăţat o bucată de gheaţă de pe carosabil şi a provocat accidentul. Acesta va avea acum dosar penal pentru conducere fără permis.

Şoferul din maşina accidentată este un cetăţean israelian de 39 de ani, iar maşina acestuia a fost distrusă total. Potrivit poliţiştilor, cel care a provocat accidentul va fi încarcerat, având în vedere că se află la a doua abatere.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Cluj, Anca Purdea, spune că acestuia i se va întocmi dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi conducere a unui autoturism pe drumurile publice, fără a poseda permis de conducere. "În cursul acestei seri va fi reţinut pentru 24 de ore iar mâine va fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă", a spus Purdea.

 

Comenteaza