Fără concerte de Crăciun și Revelion la Cluj? Boc: ''Eu nu organizez dacă nu se impune obligativitatea certificatului verde"

Fără concerte de Crăciun și Revelion la Cluj? Boc: ''Eu nu organizez dacă nu se impune obligativitatea certificatului verde"
| Foto: Dan Tautan, facebook.com/visitclujnapoca

Emil Boc cere Guvernului să implementeze obligativitatea certificatului verde COVID. În caz contract, de sărbători, la Cluj-Napoca, nu vor avea loc spectacole sau activități cu publicul în piața centrală. 

UPDATE: ''Iau în calcul focuri de artificii, fără participarea publicului, în mai multe zone din oraș, dispersat, ca toți clujenii să se poată bucura de trecerea dintre ani", a revenit asupra declarației primarul Clujului. 

--------------------------------------------

"Eu nu organizez la Cluj, de Crăciun sau de Revlion, concert sau altă activitate cu public dacă nu se impune obligativitatea certificatului verde", a declarat edilul, la un post de radio local. 

Anul trecut, în primul an de pandemie, pe când nu erau disponibile vaccinurile anticovid în România, la Cluj-Napoca nu a avut loc nici Târgul de Crăciun și nici petrecere de Revelion în centrul orașului. Anul acesta, la Târgul de Crăciun se poate intra cu certificat verde sau cu test rapid sau PCR, eliberat cu maxim 48 de ore înainte de o instituție medicală abilitată. 

Cluj-Napoca are cel mai ridiacat grad de vaccinare din România. 

Comenteaza