Familia şoferului de TIR rănit la Răscruci refuză transfuzia de sânge. Medicii caută tratament alternativ

Familia şoferului de TIR rănit la Răscruci refuză transfuzia de sânge. Medicii caută tratament alternativ

Medicii clujeni caută tratamente alternative pentru șoferul de TIR rănit grav în accidentul de la Răscruci, după ce familia refuză să își dea acordul pentru transfuzia de sânge, din motive religioase.

Soția șoferului le-a prezentat medicilor documente care atestă că soțul ei refuză transfuziile. Starea bărbatului este gravă, dar dacă intervențiile salvatoare sunt refuzate, nu pot fi impuse obligatoriu. Medicii se văd astfel nevoiți să apleleze la tratamente alternative, informează observatornews.ro.

Şoferul unui TIR a intrat cu viteză în curbă, a pierdut controlul mastodontului, a intrat pe contrasens şi a izbit în plin un alt TIR, care se întorcea de la Cluj-Napoca. Impactul a fost atât de puternic încât cel de-al doilea TIR a fost aruncat în poarta Castelului Banffy, iar cabina în care se află şoferul a fost aproape strivită. Acccidentul a avut loc sub ochii unui alt şofer, care conducea în spatele TIR-ului care a intrat pe contrasens. Bărbatul nu mai a avut ce să facă şi a intrat şi el în plin în camion.

Comenteaza