Făcut K.O. în plină stradă. Agresorul îi purta pică victimei pentru că-şi revendica un teren la care acesta nu dorea să renunţe

Făcut K.O. în plină stradă. Agresorul îi purta pică victimei pentru că-şi revendica un teren la care acesta nu dorea să renunţe
Cei doi s-au întâlnit din nou azi, la I.M.L. Cluj. Unul avea ochiul umflat şi capul cusut. Celălalt, doar zgârieturi minore.

Gheorghe Vulturar, un agricultor în vârstă de 54 de ani din satul Vânători, comuna Ciucea, se îndrepta liniştit pe bicicletă spre casă. Era ora amiezii şi bărbatul se întorcea de la gaterul aflat în vecinătate, de unde-şi procurase câţiva saci cu rumeguş.

Ajuns în faţa porţii unui consătean - cu care se află în litigiu de ceva vreme, pentru un drum comun - a fost abordat de bărbatul, mai tânăr decât el, care a menţionat că doreşte să-i spună ceva. Respectivul însă, nici una nici alta, s-a repezit la Vulturar şi l-a făcut K.O. dintr-un pumn, apoi a început să-l calce în picioare, zicându-i: "Vrei să-mi iei terenul!".

„Am fost salvat de părinţii lui, care au intervenit, altfel mă omora. Eu am anunţat imediat poliţia şi salvarea, care au sosit la faţa locului, iar cei de pe ambulanţă m-au dus la Spitalul din Huedin, pentru îngrijiri. Eram într-un hal fără de hal, cu capul sângerând şi cu un ochi umflat, cu care nu mai vedeam," povesteşte, supărat, bărbatul.

Azi, cei doi s-au întâlnit din nou, de data aceasta la Cluj, pentru a se prezenta în faţa medicilor legişti. După ce, iniţial, presupusul agresor - care nu prezenta urme evidente de agresiune - ne-a declarat că a fost atacat de către Vulturar, în propria curte, imediat după sosirea consăteanului la I.M.L. acesta a refuzat să mai vorbească, închizându-se într-o tăcere mormântală şi aruncându-i, în răstimpuri, o privire ucigătoare.

În schimb, Vulturar a povestit cu lux de amănunte întreaga desfăşurare a evenimentului. "Omul ăsta e un pericol public, fiindcă bate pe toată lumea. E atât de violent încât a mai bătut pe un consătean, rău de tot, chiar înainte de sărbătorile de Crăciun," adaugă bărbatul în vârstă de 54 de ani.

După ce-a ieşit de la consultaţie, deşi a fost solicitat pentru a-şi exprima punctul de vedere, tânărul a plecat ca din puşcă din cabinetul medicilor legişti, fără să se mai uite în urmă, vădit nemulţumit de „verdictul" acestora.

În schimb, Vulturar îşi flutura triumfător certificatul, menţionând că medicii i-au recomandat 12 zile de îngrijiri medicale. „Pe baza acestuia voi întocmi plângere penală, pe numele bătăuşului, şi am să-l pun cu botul pe labe," aruncă el, înainte de a părăsi incinta.

Comenteaza