Expoziţie de reclame şi paradă de automobile retro, într-un festival dedicat Clujului de altădată

Expoziţie de reclame şi paradă de automobile retro, într-un festival dedicat Clujului de altădată
O expoziţie de reclame cu titlul “Clujul într-un secol de publicitate”, o seară de muzică şi dans renascentist şi o paradă a automobilelor retro se numără printre evenimentele care vor avea loc în cadrul Festivalului “Clujul de altădată”, ce va fi organizat de Casa Municipală de Cultură din Cluj-Napoca între 17-20 noiembrie.
Festivalul va fi inaugurat în 17 noiembrie, de la ora 13, cu expoziţia de reclame “Clujul într-un secol de publicitate”, al cărei curator este cercetătorul doctor Ancuţa-Lăcrimioara Chiş. În aceeaşi zi, de la ora 19 va fi organizată o “seară de muzică şi dans renascentist”, ce va fi susţinută de Ansamblul Passagio.

Joi, de la ora 17, Horațiu Cipleu va prezenta expunerea “Schimbarea la față între istorie și actualitate”, urmată de un concert ce va fi susținut de corul Magnificat al catedralei greco-catolice "Schimbarea la față", dirijat de dr. Alexandru Suciu. Acompaniamentul la pian va fi oferit de conf.dr. Cornelia Suciu-Cuteanu.

Lectorul dr. Ionică Pop va fi protagonistul unui concert de orgă, vineri de la ora 18, iar sâmbătă va fi organizată de la ora 11 “Parada automobilelor retro”, în parcarea complexului comercial Polus Center.

Coordonatorul evenimentului este Ucu Bodiceanu, referent în cadurl CMC Cluj-Napoca.


Comenteaza