Expoziţie caritabilă la Bastionul Croitorilor

Expoziţie caritabilă la Bastionul Croitorilor
O expoziţie de fotografie cu scop caritabil s-a deschis astăzi la Bastionul Croitorilor.

Primăria Cluj-Napoca în colaborare cu Asociaţia „Little People" România, organizează la Turnul Croitorilor - Centru de Cultură Urbană, expoziţia de fotografie „My Afghanistan", a jurnalistului de război Florin Ghioca.

Potrivit municipalităţii, expoziţia „My Afghanistan", desfăşurată sub egida FG Photography are un scop umanitar. Cei care doresc, pot face donaţii în cadrul acestei expoziţii, iar sumele colectate vor fi utilizate pentru susţinerea Andreei Popescu, jurnalista diagnosticată cu cancer osos în luna august 2011 şi care va fi supusă unei invervenţii chirurgicale la Istanbul în cursul lunii octombrie.

Vernisajul are loc astăzi, 7 octombrie de la ora 19.00, la Turnul Croitorilor - Centru de Cultură Urbană, str. Baba Novac nr. 35.

Expoziţia va fi deschisă până în 19 octombrie, iar intrarea publicului va fi liberă. Orarul de vizitare este de luni până vineri, între orele 10.00 şi 20.00, iar sâmbătă şi duminică, între orele 10.00 şi 18.00.

Florin Ghioca, corespondent NATO în Afganistan, este singurul fotojurnalist român care a fost invitat de către National Geographic în proiectul „Kenya - The Great Migrations". A desfăşurat şi desfăşoară campanii umanitare pentru copiii din Afganistan.

 

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza