Etapele dragostei, surprinse în cea mai romantică expoziţie

Etapele dragostei, surprinse în cea mai romantică expoziţie
Vineri, 3 octombrie, romantismul va pluti în aer pe Bulevardul Eroilor, printr-o expoziţie complexă care va activa simţurile clujenilor şi le va trezi sentimentele prin care trece orice îndrăgostit în diferitele etape ale unei relaţii.

Ideea expoziţiei a început de la colecţia de primăvară-vară 2015 a designerului clujean Diana Flore în care sunt transpuse sentimentele dintr-o relaţie anterioară. Având ca sursă de inspiraţie etapele unei relaţii amoroase, colecţia #IScream doreşte să transmită continua alergare în găsirea iubirii perfecte.

Cele 5 imprimeuri ale colecţiei reprezintă câte o etapă a îndrăgostirii, de la primii fluturi în stomac şi până la amara despărţire, fiecare fiind denumite de un hashtag : #hello, #like, #love, #lost şi #goodbye. Întreg conceptul scoate în evidenţă amestecul de trăiri pe care o persoana îl simte în momentul in care se îndrăgostește. Mixul dintre romantismul trandafirilor şi pragmatismul rece al îngheţatei este redat şi prin combinarea unor texturi precum: fâşul, voalul, denimul şi pielea lăcuită.

Colecţia a fost fotografiată de către Emil Costruţ, iar rezultatul va putea fi văzut în cadrul expoziţiei. Partea video a expoziţiei este asigurată de Sebastian Florea, iar partea sonoră de către trupa clujeană Lights Out care au creat o piesă special pentru #IScream. Trupa va susţine şi un concert pe Bulevardul Eroilor cu ocazia vernisajului expoziţiei de pe 3 octombrie, de la ora 17.

Diana Flore a absolvit Universitatea de Arte şi Design Cluj-Napoca, secţia de design vestimentar. Cel mai mare proiect de styling la care a participat s-a desfăşurat în cadrul sezonului trei al X Factor, unde alături de stilistul consacrat Cătălin Enache şi de Raluca Popa, a avut responsabilitatea de a se asigura că atât ţinutele concurenţilor, cât şi ale juriului şi ale prezentatorilor să fie impecabile. În prezent, Diana Flore face parte din echipa creativă din spatele brandului Irina Schrotter.

Comenteaza