E.On Gaz taie gazul mâine pe Donath după ce a schimbat conducta pe stradă

E.On Gaz taie gazul mâine pe Donath după ce a schimbat conducta pe stradă
E.ON Gaz Distribuţie anunţă azi că a finalizat lucrările de poziţionare a conductei de gaz de pe strada Donath din Cluj-Napoca.

E.ON Gaz Distribuţie are în derulare în Cluj Napoca un proiect complex de investiţii prin care urmăreşte îmbunătăţirea parametrilor de funcţionare a reţelei de distribuţie a gazelor naturale din municipiu, urmare a modernizării reţelei pe o lungime de circa 90 kilometri.

Astfel, etapizat până în 2015, vor fi modernizate conductele şi branşamentele de pe 50 de străzi, printre care şi strada Donath din cartierul Grigorescu.

Pe această stradă au fost finalizate lucrările de poziţionare a noii conducte de gaz şi pentru cuplarea acesteia la sistemul de distribuţie se sistează alimentarea cu gaz, mâine de la ora 9, pe străzile Donath (zona cuprinsă între str. Bihorului şi Tăietura Turcului), Uliului (parţial), Bihorului, Ţibleşului, S.T.Mora, J.J. Rousseau, Macului (parţial), Haţeg (parţial), Iancu de Hunedoara (parţial) din oraş.

Reluarea serviciului de distribuţie a gazelor naturale se va efectua treptat, imediat după finalizarea acestor lucrări, cel mai probabil începând cu ora 17.

E.On Gaz le cere consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute. În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al E.ON Gaz Distribuţie la unul dintre numerele de telefon 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă) sau 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Romtelecom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie).

Comenteaza