Emoții pentru soţia bărbatului din Maramureș cu coronavirus. Noile probe au ajuns la Cluj

Emoții pentru soţia bărbatului din Maramureș cu coronavirus. Noile probe au ajuns la Cluj

Soţia bărbatului internat la Cluj-Napoca şi alte şapte persoane care, însă, nu au legătură cu cazul, sunt testate pentru a vedea dacă au infecţie cu noul tip de coronavirus.

„Starea pacientului este, în continuare, staţionară. Nu există elemente de noutate privind evoluţia acestuia. Este internat în continuare pe Secţia dedicată, este afebril şi nu este intubat”, a spus, duminică, prefectul de Cluj.

Potrivit sursei citate, noile probe prelevate de la soţia pacientului au ajuns duminică dimineaţa la Cluj şi au intrat în procedura de testare. Femeii i-au mai fost recoltate două probe, însă una dintre acestea nu a fost păstrată corespunzător și nu au intrat în lucru, aşa că specialiştii de la Cluj, care urmau să facă analizele şi să pună un diagnostic, au cerut altele.

În acelaşi timp, alpte şapte persoane, care nu au legătură cu acest caz sunt testate. Probele provin din judeţele Hunedoara, Alba, Cluj şi Mureş.

Grupul de Comunicare Strategică a anunţat, duminică, faptul că din cei trei pacienţi confirmaţi cu coronavirus, unul, respectiv cel din Gorj, s-a vindecat.

Comenteaza