Foto Emil Boc, la Institutul Francez din Cluj: "Drum lin printre îngeri, Ioana Costaș!"

Emil Boc a semnat luni cartea de condoleanțe deschisă de echipa Institutului Francez pentru colega lor Ioana Costaş. Directoarea delegată a Institutului Francez din România la Cluj-Napoca, a fost răpusă de o boală nemiloasă la doar 36 de ani. 

Ioana Costaș, directoarea delegată a Institutului Francez din România la Cluj-Napoca, a fost răpusă de o boală nemiloasă la doar 36 de ani. Anunțul a fost făcut de reprezentanții Institutului Francez.

Luni, la Institut français de Roumanie à Cluj, o carte de condoleanțe a stat la dispoziția celor care au dorit să își aducă omagiile, iar primarul Clujului, Emil Boc, s-a numărat printre oficialităţile care au ajuns la Institutul Francez. 

"Drum lin printre îngeri, Ioana Costaș! Sincere condoleanțe familiei și prietenilor! Un om extraordinar a plecat dintre noi mult prea repede. În numele comunității noastre am semnat astăzi cartea de condoleanțe deschisă de echipa Institut français de Roumanie à Cluj.

În calitate de director delegat al acestei instituții, doamna Dr. Ioana Costaș a avut o implicare remarcabilă în dezvoltarea dimensiunii culturale, sociale și de tineret a municipiului nostru. Îi rămânem recunoscători pentru întreaga contribuție adusă Clujului. Dumnezeu să o odihnească în pace!", a transmis primarul din Cluj-Napoca. 

Înmormântarea Ioanei Costaş va avea loc marți în localitatea Bedeciu, comuna Mănăstireni, judeţul Cluj. Anunțul a fost făcut de reprezentanții Institutului Francez.

Comenteaza