Elev, prins că vindea droguri altor minori. Tânărul a fost arestat

Elev, prins că vindea droguri altor minori. Tânărul a fost arestat

Polițiștii au reținut doi tineri, unul dintre ei fiind elev, care vindeau substanțe interzise către alți minori.

"La data 01.06.2024, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Biroul Teritorial Tulcea au dispus reţinerea a 2 inculpaţi (dintre care unul elev) cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de risc, în formă continuată.

Din materialul probator administrat a rezultat că, în perioada decembrie 2023 - mai 2024, aceştia au deţinut, oferit şi comercializat diferite cantităţi de canabis (drog de risc) către consumatori, inclusiv minori (elevi) de pe raza judeţului Tulcea, cu sume cuprinse între 180 şi 300 lei.

În urma celor 3 percheziţii domiciliare efectuate în oraşul Sulina au fost identificate şi ridicate diferite cantităţi de canabis, mai multe plante de canabis aflate în diverse stadii de dezvoltare, seminţe de canabis, ţigarete confecţionate artizanal, grindere şi obiecte purtând urme de substanţă, precum şi alte mijloace de probă.

La aceeaşi dată, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Tulcea a dispus arestarea preventivă a inculpaţilor, pentru o perioadă de 30 de zile", au transmis polițiștii.

Comenteaza