Elena Udrea dezvăluie că este însărcinată cu gemeni

Elena Udrea dezvăluie că este însărcinată cu gemeni
Fostul ministru Elena Udrea a declarat, sâmbătă, că este în Costa Rica şi că a vizitat-o pe Alina Bica, precizând că va reveni în România după ce va finaliza mai multe proceduri medicale, având o sarcină gemelară.

Fostul ministru susţine că a mers la Atena pentru nişte proceduri medicale, iar de acolo a mers în Costa Rica, unul dintre motive fiind o vizită pe care dorea să i-o facă Alinei Bica.

"Mi-am propus să mai stau, nu foarte mult. Eu sunt între două proceduri medicale pe care le fac la Atena. După ce am terminat una dintre ele, am venit până aici să-mi vizitez prieteni foarte buni. Am etapa a doua a acestor proceduri, undeva într-o săptămână. După aceea, dacă toate lucrurile vor fi bine din punct de vedere al acestor proceduri, atunci ne vedem acasă(..) Am văzut şi aceste opinii, că Costa Rica e o ţară în care poţi face orice. Nici pe departe. Nu e o ţară din Africa, în care cu o mie de dolari devii preşedintele ţării. (..) M-am văzut cu Alina Bica. De fapt, asta a şi fost unul dintre motivele pentru care am decis, între aceste două proceduri, să vin până aici, aveam şi ceva de făcut, dar am vrut să o văd pentru că mi-am dorit să o văd de sărbători şi nu am reuşit să vin. Ştiam că trece printr-o perioadă foarte grea şi nu se simte bine, fizic vorbind, şi, da, am văzut-o pe Alina. Fizic nu este într-o stare bună. Convingerea mea este că se va întoarce. După ce îşi rezolvă situaţia în care se află cred că se va întoarce", a declarat Elena Udrea la Antena 3.

Întrebată dacă ar trăi în Costa Rica, Udrea a răspuns: "Oriunde te-ai afla, tot acasă vrei să trăieşti". Elena Udrea a precizat că va reveni în România după finalizarea procedurilor medicale, fără a înainta un termen.

Udrea susţine că este însărcinată cu gemeni.

"Este vorba de o sarcină gemelară. Sănătoşi să fie. Nu au fost recomandate călătoriile, însă văd că lucrurile au ieşit destul de bine şi în pofida acestui drum destul de lung pe care l-am făcut. Aici este linişte", spune Udrea.

Referitor la dezvăluirile privind activitatea DNA, fostul ministru a precizat : "M-au interesat reacţiile liderilor care conduc ţara. Am văzut care au fost, zero".

"Au venit oameni cu probe, în România, în ultimele zile, demonstraţii în direct de cum se falsifică probe de procurorii DNA şi nu s-a întâmplat nimic. Mă interesează cum răspund procurorii care folosesc un inculpat pentru a falsifica probe. Replica aceasta, că nu răspund inculpaţilor, nu merge pentru că pe denunţurile inculpaţilor sunt arestaţi oameni şi condamnaţi, deci nu poţi să iei în serios un inculpat când îţi convine ţie şi face denunţuri, dar să nu-l iei în serios când inculpatul acela te acuză. Doamna Kovesi face ce crede dânsa ca să se apere şi văd că-i iese ft bine. Problema este că o întreagă clasă politică, o întreagă generaţie de lideri pe care o are România de câţiva ani încoace, este la pământ şi nu e în stare să pună ordine în ţara aceea. (..) Nici măcar doamna Kovesi nu a reacţionat în primele zile. Toată lumea a aşteptat, probabil, să vadă ce spune americanul. Cum s-a dat semnalul, cum au venit toţi, inclusiv domnul ministru din Japonia să se replieze. De unde părea un lucru normal, părea că se va merge către sancţionarea celor care, demonstrat, au făcut acele ilegalităţi, în trei zile, toată lumea s-a repliat şi a spus: „Ce bine e". Nebunie întreagă. Nu poţi să scuzi un lucru ilegal făcând alt lucru ilegal ", a completat Udrea.

Întrebat dacă îi este teamă de închisoare, fostul ministru a spus: "Da, până la urmă din puşcărie se iese".

Elena Udrea a fost întrebată dacă şi-a dorit să fugă de procese, aceasta replicând: "Îmi doresc ca în ţară lucrurile să intre într-o stare normală, îmi doresc ca procesul meu să fie judecat corect şi de oameni care nu sunt acolo să mă execute, cum e, de exemplu, Ionuţ Matei, să fie administrate probe. Dacă justiţia ar fi corectă şi ai putea să ai încredere că în instanţă abuzurile procurorilor sunt corectate de judecători, atunci cred că nici măcar nu ar fi existat această discuţie între noi".

Întrebată dacă atunci când făcea parte din Guvern nu avea cunoştinţă despre abuzuri, Udrea a răspuns: "Eu, deşi eram în Guvern, nu mă interesa ce se modifică în Codurile Penale. (...) Nu era treaba mea, eram ministrul Dezvoltării. Nu mi-am imaginat la vremea aceea să cadă aceste coduri pe mâna unor nebuni care le vor folosi în mod abuziv pentru a nenoroci o ţară, a nenoroci nişte oameni. În istoria unei ţări, din când în când, generaţii de oameni sunt sacrificate. Despre unele abuzuri am ştiut. La vremea când cam toată lumea ştia, niciunul nu vorbea. Eu, totuşi, spun nişte lucruri şi le-am spus. Ce am povestit eu public despre un abuz despre care am aflat şi am conştientizat că e un abuz... dar la vremea aceea am spus că justiţia se face şi cu victime colaterale cazul lui Voiculescu. În momentul în care în faţa mea s-a spus despre aducerea unui judecător - doamna Camelia Bogdan - care îl va executa pe Voiculescu dându-i zece ani, ăla era evident că era un abuz pe care eu l-am conştientizat. (...) Nu am probe că nu l-am înregistrat pe domnul Coldea".

 

 

Comenteaza