Electrocutat la furat: A intrat prin efracție în hala unei fabrici din Cluj-Napoca

Electrocutat la furat: A intrat prin efracție în hala unei fabrici din Cluj-Napoca

Potrivit surselor ZIUA de CLUJ, în zona CUG, între strada Plevnei și Bulevardul Muncii, în parcul industrial, acum 2 zile mai multe firme ar fi rămas fără curent. Motivul? Un bărbat și-a pierdut viața în timp ce a dădea o spargere într-o hală din apropiere. 

Bărbatul a fost văzut de agenții de pază căzut la pământ. Speriați, angajații au sunat imediat la 112. Miercuri seară, imediat ce s-a dat alarma, echipajele de poliție și de pompieri au ajuns rapid la fața locului. Salvatorii au fost nevoiți să intre în hală printr-o fereastră și tot pe acolo l-au scos pe bărbat afară.

”La data de 16 martie a.c., în jurul orei 18.20, polițiștii municipiului Cluj-Napoca au fost sesizați de către agenții de pază ai unei întreprinderi, cu privire la faptul că în interiorul unei încăperi a fost găsită o persoană căzută la sol, existând posibilitatea ca aceasta să fi suferit vătămări ca urmare a electrocutării.

La locația indicată s-au deplasat cu operativitate polițiștii, alături de echipajele specializate în descarcerare și acordarea îngrijirilor medicale, ocazie cu care s-a realizat accesul în interior și evacuarea persoanei, printr-o fereastră.

De asemenea, cu ocazia activităților de investigare întreprinse la fața locului, a reieșit faptul că în cursul respectivei seri ar fi avut loc o cădere de tensiune, iar pătrunderea persoanei în respectiva locație s-ar fi realizat prin efracție.

Personalul specializat a constatat pe trupul persoanei mai multe arsuri, acesta fiind transportat, în vederea acordării îngrijirilor și efectuării investigațiilor de specialitate, la o unitate medicală.

Polițiștii au deschis un dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la furt calificat, fiind totodată efectuate activități pentru identificarea persoanei în cauză și pentru stabilirea împrejurărilor exacte care au condus la respectivul eveniment”, a transmis IPJ Cluj. 

Victima era inconștientă și avea arsuri pe o suprafață foarte mare a corpului. Bărbatul a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe, unde a intrat imediat în sala de operație. A fost dus apoi la Terapie Intensivă, unde era ventilat mecanic, dar pentru că avea arsuri pe aproape 80 la sută din corp și îi erau afectate și căile aeriene superioare organismul lui a cedat, au transmis stirileprotv.ro

Victima nu avea niciun document asupra sa și nu a fost încă identificată. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru tentativă la furt calificat și încearcă să afle cine este bărbatul și ce căuta în hala respectivă.

Comenteaza