Echipa de producţie vine la Cluj ca să vadă proiecţia "Loverboy" cu cinefilii clujeni. Vezi unde o poţi urmări

Echipa de producţie vine la Cluj ca să vadă proiecţia
Clujenii pot viziona filmul românesc „Loverboy" împreună cu echipa de producţie, sâmbătă în multiplexul din mall-ul din Gheorgheni.
">

La Cluj vin actorii George Piştereanu şi Ada Condeescu, regizorul Cătălin Mitulescu şi producătorul Daniel Mitulescu, care asistă la proiecţia de sâmbătă de la ora 20. La finalul proiecţiei, echipa filmului va da autografe şi va răspunde întrebărilor spectatorilor.


Filmul „Loverboy" a avut premiera naţională la Cluj-Napoca, în iunie, la Festivalul Internaţional de Film Transilvania, şi a revenit pe ecranele cinematografelor din 7 octombrie.


„Loverboy" aduce în atenţia publicului povestea lui Luca, un adolescent care seduce fete pentru a le pasa prietenilor săi din Constanţa. Luca se îndrăgosteşte de Veli, una din potenţialele sale victime. E vară pe malul Dunării, la Hârşova. Muzica bubuie din maşinile luxoase, fetele sunt bronzate şi Veli fuge de-acasă în patul lui Luca. Prima dragoste n-a fost niciodată mai periculoasă de atât.


Lungmetrajul regizat de către Cătălin Mitulescu a avut premiera mondială la Festivalul de Film de la Cannes din acest an, la categoria "Un Certain Regard". La Festivalul de Film de la Sarajevo, Ada Condeescu a primit premiul de cea mai buna actriţă pentru rolul său din „Loverboy", iar George Piştereanu a fost numit cel mai bun actor la Festivalul de Film de la Priştina. În cadrul aceluiaşi festival, pelicula a obţinut premiul pentru cel mai bun film.

„Loverboy" este singurul film românesc selectat în acest an la European Film Awards. Acesta a intrat în lista celor 45 de filme europene din marea competiţie pentru premiul cel mare - Oscarul european. Anunţarea câştigătorilor va avea loc pe 3 decembrie, la Berlin, în cadrul celei de-a 24 ediţii European Film Awards.

Vezi trailerul filmului

Comenteaza