După excursia la Moscova, actorul Dorel Vișan, premiat de Masonerie în Cluj-Napoca: "Arhanghel al spiritualității"

După excursia la Moscova, actorul Dorel Vișan, premiat de Masonerie în Cluj-Napoca: "Arhanghel al spiritualității"
| Foto: https://www.facebook.com/www.umaniterra.org

Celebrul actor Dorel Vișan a primit titlul de Mare Maestru de Onoare al Ordinului Masonic Umaniterra Cluj-Napoca.

Actorul clujean Dorel Vișan a fost prezent la Moscova la deschiderea Festivalului de Film vineri, 19 aprilie. La nicio săptămână de la eveniment, actorul Dorel Vișan, a fost premiat de Masonerie.

Mai exact, Ordinului Masonic Umaniterra din Cluj-Napoca i-a oferit actorului Dorel Vișan titlul de Mare Maestru de Onoare. Actorul este numit "tezaur viu al culturii românești, arhanghel al spiritualității, reper național", în anunţul de pe pagina de Facebook a ordinului Masonic. 

"Maestrul Dorel Vișan acceptă Titlul Mare Maestru de Onoare Ad-Vitam al Ordinului Masonic Umaniterra în prezența a zeci de Frați și Surori, membri ai Ordinului Umaniterra. (...)

Mulțumim maestrului Dorel Vișan pentru acceptarea acestui Titlu Onorific. (...) Glorie muncii ce aduce plus valori! Chemăm la unitate prin diversitate, armonie și pace în lume", scriu cei de la Umaniterra, lângă fotografia de la eveniment.  

CITEŞTE ŞI: Actorul clujean Dorel Vișan, prezent la Moscova, în ziua în care Rusia a acuzat România că "încearcă să anuleze cultura rusă"

Comenteaza