După ce au votat împotriva guvernului Cioloș, liderii PSD s-au vaccinat cu a treia doză de ser anti-COVID

După ce au votat împotriva guvernului Cioloș, liderii PSD s-au vaccinat cu a treia doză de ser anti-COVID
| Foto: Facebook.com/Marcel Ciolacu

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, anunţă că s-a vaccinat, miercuri, cu a treia doză de vaccin anti-COVID, alături de liderul social democrat imunizându-se şi secretarul general al partidului, Paul Stănescu, şi alţi membri ai PSD.

Guvernul Cioloş nu a obţinut miercuri votul de încredere al Parlamentului, având doar 88 de voturi favorabile. De asemenea, au fost înregistrate 184 de voturi ”împotrivă”. PSD-iștii au anunțat dinainte că votează împotriva cabinetului Cioloș.

Tot miercuri, într-o postare pe Facebook, liderul social-democraților a transmis că şi-a făcut a treia doză de vaccin anti-COVID şi face apel la români să se vaccineze şi să se testeze atunci când au semne de boală.

"Astăzi (miercuri, n.red.), am făcut doza 3 de vaccin. Am mers, după vot, împreună cu Paul Stănescu, secretarul general al PSD, şi mai mulţi colegi din Parlament. Vă îndemn pe toţi să vă vaccinaţi şi să vă testaţi la cea mai mică suspiciune! Sunt cele mai simple şi la îndemână căi pentru a depăşi această perioadă neagră. Fiecare dintre noi trebuie să se gândească la sănătatea sa şi a familiei sale. Şi să acţioneze pentru binele tuturor", a afirmat Marcel Ciolacu.

loading...
Comenteaza