Două incendii la Turda. O locuință, dar și o mașinnă au fost cuprinse de flăcări

Două incendii la Turda. O locuință, dar și o mașinnă au fost cuprinse de flăcări

Pompierii din municipiul Turda au intervenit pentru stingerea a două incendii.

Mai întâi, pompierii s-au confruntat cu flăcările pornite de la un tomberon, care au cuprins un garaj și autoturismul parcat, dar și bunurile depozitate acolo.

“Pompierii din Detașamentul de Pompieri Turda au intervenit pentru stingerea flăcărilor ce au cuprins un autoturism parcat într-un garaj, bunurile depozitate înăuntrul garajului și un tomberon de deșeurilor pe strada Constructorilor din municipiul Turda.

O autospecială a fost alertată în jurul orei 14.40, iar la fața locului pompierii au găsit un tomberon, cu deșeuri de hârtie/carton, amestecate cu deșeuri menajere, ce ardea generalizat și de la care s-a propagat la un autoturism într-un garaj alipit de tomberon, dar și la bunurile depozitate în interior.

Stingerea incendiului s-a realizat în cca 20 de minute de la sosirea pompierilor, fiind evitată propagarea flăcărilor la celelalte garaje alipite de cel afectat de incendiu.

Nu au fost persoane care să solicite consult medical”,

Imediat, pompierii din municipiu au fost solicitați să intervină la o locuință care a fost cuprinsă de flăcări.

“Pompierii din Detașamentul Turda au intervenit pentru stingerea flăcărilor care au cuprins o casă și două încăperi improvizate, situate pe strada Ion Creangă din municipiul Turda.

Două autospeciale și un echipaj SMURD au fost alertate în jurul orei 16.00, iar la fața locului au găsit cele două încăperi improvizate, alipite de o casă de locuit, cuprinse în totalitate de flăcări și o porțiune de cca 2mp din acoperișul casei afectată de incendiu.

Operațiunile pentru stingerea incendiului au durat cca o oră, fiind evitată propagarea acestuia mai departe de limitele în care a fost găsit.

Nu au fost persoane care să solicite consult medical, iar cauza probabilă a fost coșul pentru evacuarea fumului amplasat necorespunzător față de materiale combustibile”, a anunțat ISU Cluj.

Comenteaza