Două femei, rănite de o căruţă desprinsă de la un tractor. Cum s-a întâmplat spectaculosul accident

Două femei, rănite de o căruţă desprinsă de la un tractor. Cum s-a întâmplat spectaculosul accident
Două femei au căzut victime ale unui accident mai bizar: au fost lovite de o căruţă ce s-a desprins de la un tractor, condus de un clujean fără permis.

ineditul eveniment rutier a avut loc marţiîn jurul orei 19:00 pe raza comunei Viişoara. Conform poliţiştilor, un tânăr de 18 ani din localitatea respectivă se afla la volanul unui tractor marca U 650 care tracta o căruţă, fără a deţine permis de conducere, iar la efectuarea unui viraj la dreapta pe o straduţă laterală în rampă căruţa s-a desprins.

Vehiculul s-a deplasat pe o distanţă de aproximativ 20 metri, până în rigola de beton, iar apoi pe trotuar, unde a surprins şi accidentat două femei din comuna Viişoara, în vârstă de 73 şi 80 ani.

Conducatorul auto s-a deplasat la domiciliul său cu vehiculele implicate în accident, fără să anunţe poliţia despre producerea accidentului, deşi în urma impactului femeia de 80 de ani a fosr rănită grav, iar cealaltă uşor. 

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul savârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui autovehicul pe drumurile publice fără a deţine permis de conducere şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei care efectuează cercetarea locului faptei.

 

Comenteaza