Doua ambarcatiuni s-au ciocnit pe Lacul Snagov: cinci raniti

Doua ambarcatiuni s-au ciocnit pe Lacul Snagov: cinci raniti
Doua ambarcatiuni s-au ciocnit pe Lacul Snagov, în noaptea de sâmbata spre duminica, cinci persoane fiind ranite, iar cel de-al saselea pasager nefiind gasit dupa producerea incidentului.

Purtatorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Bucuresti - Ilfov, Daniel Vasile, a precizat ca la bordul celor doua ambarcatiuni implicate în accident se aflau 11 persoane.

Dintre acestea, patru au fost transportate la spital. Printre acestea este o femeie de aproximativ 30 de ani, gasita în coma si internata la Spitalul Floreasca. Tot la Floreasca a mai fost internat un barbat cu traumatism cranio-cerebral minor, iar la Spitalul Elias au fost internati o femeie si un barbat cu traumatisme cranio-cerebrale minore si fracturi deschise de membre inferioare, potrivit coordonatorului SMURD Bucuresti, Bogdan Oprita.

Un barbat de aproximativ 60 de ani a murit. Acesta a fost gasit, pe fundul lacului. Trupul neînsufletit al barbatului a fost adus pe mal de scafandri, dupa mai multe ore de cautari.

Pompierii ISU Bucuresti au fost sesizati în legatura cu accidentul, duminica, la ora 00.30.

 

Comenteaza