Două accidente pe DN1C, în mai puţin de o oră. Un autoturism s-a făcut praf VIDEO

Două accidente pe DN1C, în mai puţin de o oră. Un autoturism s-a făcut praf VIDEO
Primul accident a avut loc în localitatea clujeană Căşeiu, în timp ce al doilea s-a petrecut la 10 kilometri distanţă, în Câţcău. Ambele evenimente rutiere au avut loc aseară.

În dreptul localităţii Căşeiu, şoferul unui autoturism, care circula dinspre Dej înspre Baia Mare a pierdut controlul volanului, a părăsit partea carosabilă şi s-a izbit puternic de un cap de pod. În urma impactului, autoturismul s-a rostogolit peste podeţ şi a fost avariat foarte serios. În ciuda impactului deosebit de puternic, şoferul a suferit doar răni uşoare.

La nici 10 km distanţă, în Câţcău, o femeie care se deplasa pe mijlocul părţii carosabile a fost acroşată de o autoutilitară, care circula dinspre Dej înspre Baia Mare. Şoferul a încercat să evite impactul, însă nu a reuşit. Femeia a ajuns la Spitalul Municipal din Dej pentru a primi îngrijiri medicale, dar a refuzat internarea. Conform unor martori, înainte de a se produce accidentul, femeia zbiera că vrea să ajungă acasă sau să moară.

În ambele cazuri, poliţiştii efectuează în continuare cercetări pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-au produs accidentele.

Etichete
Comenteaza