Dosar pentru ucidere din culpă pentru stabilirea circumstanțelor şi cauza decesului clujeanului găsit duminică în Arieş

Dosar pentru ucidere din culpă pentru stabilirea circumstanțelor şi cauza decesului clujeanului găsit duminică în Arieş

Pompierii și polițiștii clujeni au intervenit duminică după-amiază pentru a scoate cadavrul unui bărbat din apele râului Arieș, în municipiul Turda.

Poliţiştii au stabilit că trupul neînsufleţit scos din apele Arieşului este al unui bărbat de 71 de ani din municipiul Turda. Chiar dacă nu au fost identificate urme vizibile de violență pe corpul persoanei, poliţiştii au deschis, conform procedurilor, un dosar penal pentru ucidere din culpă. 

"La data de 3 decembrie a.c., în jurul orei 15.40, Poliția municipiului Turda a fost sesizată, prin apel 112, despre faptul că în râul Arieș, în zona unui complex comercial din Turda, ar fi fost găsit cadavrul unei persoane de sex masculin.

La fața locului a fost dirijată o echipă operativă de polițiști, alături de echipaje ISU Cluj, care au procedat la scoaterea acestuia din apă.

Din primele verificări efectuate la fața locului, nu au fost identificate urme vizibile de violență pe corpul persoanei. Ulterior, polițiștii au stabilit identitatea acesteia, fiind vorba despre un bărbat de 71 de ani, din municipiul Turda.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul infracțiunii de ucidere din culpă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor, urmând a fi stabilită cauza decesului după efectuarea expertizei medico-legale", a transmis IPJ Cluj duminică seara. 

Comenteaza