Dosar penal pentru UCIDERE DIN CULPĂ în cazul bărbatului care A MURIT strivit de un mal de pământ

Dosar penal pentru UCIDERE DIN CULPĂ în cazul bărbatului care A MURIT strivit de un mal de pământ
| Foto: ISU Cluj

Salvatorii de ISU Cluj au participat joi peste 3 ore la o intervenție după ce bărbat a fost acoperit de mal de pământ în localitatea Pădureni, județul Cluj. Poliția a deschis dosar penal de ucidere din culpă dupe ce bărbatul a fost scos fără suflare. 

”În urma activităților specifice, persoana a fost extrasă și eliberată de sub malul de pământ. Polițiștii au stabilit identitatea acestuia”, a anunțat IPJ Cluj.

Este vorba despre un bărbat de 43 de ani, din comuna Cuzdrioara, echipajele medicale constatând faptul că acesta nu mai prezenta semne vitale.

”După eforturi susținute, pompierii au reușit să elibereze parțial persoana, care prezenta rigiditate cadaverică. În cele din urmă, medicii de la SAJ, sosiți în sprijin, au constatat decesul bărbatului”, a precizat ieri comunicatul de presă al ISU Cluj. 

Trupul bărbatului a fost transportat la Institul de Medicina Legală Cluj-Napoca, în vederea efectuării necropsiei, anunță polițiștii clujeni.

”Pentru asigurarea cadrului legal, necesar verificărilor, a fost deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul infracțiunilor de ucidere din culpă, nerespectarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă și neluarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă”, precizează IPJ Cluj. 

Comenteaza