Dosar penal pentru deputatul PSD acuzat că ar fi lovit nişte protestatari

Dosar penal pentru deputatul PSD acuzat că ar fi lovit nişte protestatari
Polițiștii au întocmit un dosar de cercetare penală în urma incidentului petrecut, miercuri seară, în apropierea Palatului Parlamentului, în care au fost implicați doi pietoni și un conducător auto care ieșea din zona Parlamentului.

Ioan Terea, deputat PSD, ar fi lovit cu maşina doi protestatari, miercuri seară, la Palatul Parlamentului. Deputatul susţine că cei doi s-ar fi aruncat pe maşina sa, în timp ce protestatarii au o altă versiune, aceea a deputatului PSD care i-ar fi lovit intenţionat.

Deputatul PSD de Sibiu Ioan Terea a explicat incidentul, la Realitatea TV: "Dacă nu fac eu plângere penală, fac ei împotriva mea. Eu ce s-a întâmplat am povestit la celelalte posturi TV, se poate dovedi cu martori ce s-a întâmplat, că s-au aruncat pe capota maşinii.

Nu fac nicio plângere penală, ci o interpelare către Parlament: legea trebuie aplicată pentru toată lumea la fel, deputaţi sau protestatari, iar Poliţia şi Jandarmeria trebuie să ia măsuri ferme.

(...) N-am făcut nimic. Eu dacă aprindeam telefonul, ca cei de la USR, aplaudau... atunci nu mai aveam probleme cu ei".

Dosarul deschis pe numele deputatului va fi trimis Parchetului General. Infracţiunea de lovire şi alte violenţe este pedepsită cu închisoare de la 9 luni la 3 ani, în funcţie de câte zile de îngrijiri medicale vor avea nevoie cei doi protestatari.

 

sursa: realitatea.net

Comenteaza