Doi spărgători de case, arestați. Au furat bunuri de zeci de mii de lei din trei imobile din Cluj-Napoca

Doi spărgători de case, arestați. Au furat bunuri de zeci de mii de lei din trei imobile din Cluj-Napoca
| Foto: antena3.ro

Doi bărbați, de 38 și 39 de ani, din comunele Jucu și Așchileu au fost arestați preventiv după ce au furat bunuri din trei case situate în Cluj-Napoca.

Cei doi au furat din trei imobile bunuri în valoare de 25.000 de lei.

"Din activitatea de investigații efectuată de polițiști a reieșit că în noaptea de 16/17 ianuarie a.c. cei doi ar fi pătruns, prin forțarea ușii de acces, într-un imobil situat în cartierul Andrei Mureșanu din municipiu, de unde ar fi sustras scule electrice și cabluri de cupru.

Totodată, a rezultat că la data de 1 februarie a.c., în jurul orei 02.30, cei doi ar fi pătruns, prin efracție, în alte două imobile din Cluj-Napoca, de unde ar fi sustras diverse bunuri, printre care scule, țevi de cupru, cabluri și diverse materiale feroase și neferoase.În cauzele menționate a fost creat un prejudiciu total de aproximativ 25.000 de lei, fiind recuperat parțial de polițiști până în prezent", a transmis IPJ Cluj.

În baza probatoriului administrat, cei doi au fost reținuți pentru 24 de ore, iar ulterior au fost prezentați judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Cluj-Napoca, care a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Cercetările au fost derulate sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca.

Comenteaza