Doi pietoni, loviţi de autoutilitare, în două accidente diferite

Doi pietoni, loviţi de autoutilitare, în două accidente diferite
Doi pietoni au fost răniţi grav în cursul zilei de luni în două accidente de circulaţie. Unul dintre ei era angajat regulamentar în traversarea străzii, celălalt nu.

În jurul orei 06:40, un bărbat de 32 de ani din comuna Cojocna, ce se deplasa la volanul unei autoutilitare pe strada Liviu Rebreanu din Cluj-Napoca, ar fi surprins și accidentat o tânără de 22 de ani care s-ar fi angajat în traversarea neregulamentară a străzii, prin loc nemarcat și fără a se asigura. 

Accidentul s-a soldat cu rănirea gravă a pietonului, acesta fiind transportat la unitatea medicală, și cu pagube materiale în valoare de circa 300 lei.

După-masa, în jurul orei 17:30, un bărbat de 36 de ani din municipiul Câmpia Turzii, aflat tot la volanul unei autoutilitare, dar de data asta pe Calea Turzii din Cluj-Napoca, dinspre strada Bună Ziua înspre strada Făgetului, ar fi surprins și accidentat un clujean de 60 de ani care s-ar fi angajat în traversarea regulamentară a străzii.

Accidentul s-a soldat cu rănirea gravă a pietonului și pagube materiale în valoare de circa 3.500 lei.

În ambele cazuri, polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea circumstanţelor exacte în care s-au produs accidentele. 

Comenteaza