Doi jandarmi din Cluj au fost bătuți fără milă de un grup de rromi care furau lemne

Doi jandarmi din Cluj au fost bătuți fără milă de un grup de rromi care furau lemne

Doi jandarmi din Cluj-Napoca, au fost agresați vineri, 4 februarie, într-un cartier din localitatea Călățele. 

Conflictul a început în pădure, când acuzații au fost prinși la furat lemne. Ei spun că nu au tăiat brazi, ci doar câteva crengi și că acest lucru nu ar fi ilegal.

Întreaga scenă a fost filmată de martori, de asemenea oamenii spun că cei doi jandarmi au folosit spray lacrimogen în prezența copiilor. Scandalul a degenerat, iar jandarmii, cu toate că erau înarmați, nu au ripostat, astfel că unul dintre ei este acum internat în spital.

„Un echipaj de jandarmi aflat la o acțiune comună cu lucrătorii silvici în zona Călățele au surprins în flagrant mai multe persoane care încercau să sustragă material lemnos. La încercările de verificare ale persoanelor în cauză, acestea au devenit agresive, fiind conduse la secția de Poliție, unde se continuă cercetările sub coordonarea procurorului de serviciu”, a precizat purtătorul de cuvânt al Grupării Mobile de Jandarmi Cluj-Napoca, citat de infohuedin.ro.

În urma incidentului produs, mai multe persoane au fost duse la audieri și vor răspunde pentru infracțiunea de ultraj. Polițiștii de la Huedin au deschis un dosar penal unde se efectuează acte de urmărire penală, potrivit infohuedin.ro.

Comenteaza