Doi bărbați au fost loviți de fulger în Bistrița-Năsăud. Unul a murit, iar celălalt, un clujean, a ajuns la spital

Doi bărbați au fost loviți de fulger în Bistrița-Năsăud. Unul a murit, iar celălalt, un clujean, a ajuns la spital

Potrivit primelor informații, cei doi s-ar fi adăpostit de furtună sub un foişor de lemn când au fost loviţi de trăsnet, la Sângeorz-Băi.

Mai multe echipaje medicale din Bistriţa-Năsăud au intervenit, sâmbătă seară, în ajutorul unui bărbat care a intrat în stop cardio-respirator după ce a fost lovit de un trăsnet.

Persoana care se afla împreună cu bărbatul lovit de trăsnet, un alt bărbat, este evaluată medical la faţa locului, întrucât este posibil ca şi acesta să fi fost atins de descărcarea electrică. Potrivit ISU Bistriţa-Năsăud, bărbatul este conştient şi stabil din punct de vedere medical.
 
"Astăzi (sâmbătă - n.red.), a fost sesizat prin 112 faptul că, în oraşul Sângeorz-Băi, doi bărbaţi au fost loviţi de fulger. Din primele date, cei doi s-ar fi adăpostit pe timpul unei furtuni sub un foişor din lemn, în vecinătatea unei păduri. Din nefericire, unul dintre aceştia, în vârstă de 33 de ani, din Timişoara a decedat. Celui de-al doilea, în vârstă de 37 de ani, din Cluj-Napoca, i-au fost acordate îngrijiri medicale", a transmis IPJ Bistriţa-Năsăud, potrivit news.ro.
 
A fost întocmit dosar penal, iar cercetările continuă pentru ucidere din culpă, de către poliţiştii din Sângeorz-Băi.

Etichete
Comenteaza