Documentul care îngroapă cariera politică a preşedintelui CJ Cluj

Documentul care îngroapă cariera politică a preşedintelui CJ Cluj
Potrivit unui document al Universităţii Spiru Haret din Bucureşti, Diploma de Licenţă a preşedintelui Consiliului Judeţean Cluj, Mihai Seplecan, nu a fost eliberată de această universitate.


Potrivit documentului, „Diploma de licenţă Seria D, nr. 0115367, pe numele absolventului Szeplekan S. Mihai nu a fost eliberată de Universitatea Spiru Haret Bucureşti".

Potrivit aceluiaşi act al Universităţii Spiru Haret, „diploma este contrafăcută şi prezintă date neconforme realităţii."

Diploma nu a fost eliberată de Serviciul acte de studii din cadrul Universităţii Spiru Haret Bucureşti;
Seria şi numărul formularului de diplomă nu au fost repartizate niciodată Universităţii Spiru Haret Bucureşti pentru absolvenţii promoţiei 2006; pentru aceşti absolvenţi formularele de diplomă repartizate Universităţii Spiru Haret poartă seria Y;
Facultatea de Drept şi Administraţie Publică Bucureşti avea, în anul 2006, o singură specializare, respectiv Drept, şi nu Drept şi administraţie publică, aşa cum este înscris pe diplomă;
Semnăturile aplicate pe diplomă nu aparţin persoanelor îndrituite de Universitatea Spiru Haret pentru a semna acte de studii, respectiv rector, decan şi secretar şef;
(...)
Diplomele de licenţă pentru promoţia 2006 au fost scrise olograf şi nu tipărit, aşa cum este formularul înaintat în copie"
, se arată în actul Universităţii Spiru Haret.

În baza acestei diplome contrafăcute, Mihai Seplecan a încheiat în 2012 un contract de asistenţă juridică pe durată nedeterminată cu Primăria comunei Sânmartin din Judeţul Cluj. Deasemenea în baza aceleiaşi diplome contrafăcute, Mihai Seplecan a obţinut în 2012 chiar şi o diplomă de master în Ştiinţe Penale şi Criminalistică din partea Universităţii Ecologice din Bucureşti.

 

 

Comenteaza