Doar 30 de protestatari în Unirii: "Şi de crapă pietrele, nu lăsăm protestele" FOTO

Doar 30 de protestatari în Unirii:
O mână de clujeni au decis să ignore frigul de afară şi s-au strâns şi duminică în Piaţa Unirii ca să protesteze împotriva puterii politice româneşti.

Circa 30 de protestatari, majoritatea pensionari, au ignorat frigul de afară şi au venit şi duminică la ora 14, în Piaţa Unirii. Liderul manifestaţiilor de astăzi a fost Viorel Luca, fost revolutionar.

Protestatarii au scandat "Jos Băsescu!", "Boc, Boc, demisia pe loc!", "SRI lasă-ne, bani de educaţie!", "Vă rugăm să ne scuzaţi, nu producem cât furaţi!", "Emil Boc şi gaşca lui, ruşinea Ardealului!", "La Răchiţele, la împletit de nuiele!" sau "Băsescu şi ai lui, criminalii neamului!".

"Am fost aici în piaţă din prima zi de proteste. Sunt alături de protestatari şi de tot ceea ce se întâmplă în ţara asta. Protestez împotriva lui Băsescu, a guvernului şi a justiţiei. Nimeni nu putea face nimic în ţara asta fără aprobarea justiţiei româneşti, pensiile recalculate", a spus o doamnă la vreo 60 de ani.

Protestatarii respectă tradiţionalul traseu şi vor trece pe la Prefectură, iar apoi revin în Piaţa Unirii.

"Eu am venit aici pentru că nu îmi convine ce se întâmplă în ţara asta. Băsescu nu se ţine de cuvânt cu ce a promis în campania electorală. S-a atins de salariile şi pensiile amărâţilor", a spus Vasile Irimuş, de 60 de ani.

Oamenii sunt decişi să nu renunţe la proteste şi au promis să iasă în stradă şi zilele următoare. Mâine, întâlnirea revine la programul normal: de la ora 18, în Piaţa Unirii.

"Şi de crapă pietrele/PDL, nu lăsăm protestele!" au scandat protestatarii la mitingul de astăzi.

Comenteaza