Distrus în bătaie la discotecă. S-a ales fără un dinte, cu nasul rupt şi arcada spartă

Distrus în bătaie la discotecă. S-a ales fără un dinte, cu nasul rupt şi arcada spartă
Incidentul a avut loc duminică dimineaţă, la discoteca din localitatea Iclod.

Alex este un clujean în vârstă de 25 de ani care s-a întors în urmă cu câteva zile din Germania, unde a lucrat timp de mai multe luni la o fabrică de brânzeturi. S-a întors la Cluj-Napoca doar pentru a-şi obţine carnetul de conducere, urmând să se întoarcă la locul său de muncă din această ţară.

În noaptea de sâmbătă spre duminică, după ora 02:00, dornic de o distracţie prelungită, acesta a hotărât împreună cu prietenii săi să pornească spre localitatea Iclod, cu maşina, până la o discotecă renumită din zonă.

Acolo distracţia tânărului a fost foarte scurtă, astfel că la ora 03:00 acesta a avut o altercaţie verbală cu un localnic. "La un moment dat m-am trezit chemat afară de 10-11 persoane, toate din localitate, aşa că am ieşit să văd despre ce-i vorba.

Deodată, ca din senin, am căpătat o serie de pumni din partea a cel puţin doi inşi. Mă aflam pe scări şi am avut prezenţa de spirit să mă ghemuiesc, astfel că nu m-am rostogolit, salvându-mă de la ceva mult mai grav, dacă aş fi dat cu capul", declară tânărul, cu faţa acoperită de bandaje, pe coridorul Institutului de Medicină Legală Cluj,

Povesteşte mai departe că, în primă instanţă, proprietarul discotecii a încercat să muşamalizeze cazul, intenţionând să-l trimită la Cluj cu un taximetru, însă acesta s-a încăpăţânat să cheme poliţia din comună. Abia după ce i-a relatat poliţistului ce i s-a întâmplat prietenii lui l-au urcat în maşină şi l-au transportat la Unitatea de Primire a Urgenţelor.

"De acolo, după ce m-au bandajat şi cusut, m-au dus cu ambulanţa la ORL şi apoi la Clinica de Chirugie Maxilo-facială. Medicii m-au lăsat acasă doar ieri după-amiază, după ce mi-au făcut toate explorările posibile", povesteşte mai departe tânărul.

În tot timpul acesta, prietenii săi s-au interesat asupra identităţii celor doi agresori principali şi au aflat că sunt doi tineri dintr-o localitate vecină. Totodată, aceştia s-au asigurat că imaginile camerei de supraveghere există şi ca urmare poliţia din comună va avea datele problemei.

Medicii legişti l-au consultat pe tânăr şi i-au eliberat un certificat în care-i recomandă între 14 şi 16 zile de îngrijiri medicale. Cu acesta asupra sa, tânărul promite să se va deplasa imediat la postul de poliţie din comuna Iclod, unde va face plângere penală împotriva celor doi agresori.

Comenteaza