Distracţia l-a costat scump pe un bărbat de 90 de ani. Vezi ce a păţit clujeanul

Distracţia l-a costat scump pe un bărbat de 90 de ani. Vezi ce a păţit clujeanul
Un bătrân din Floreşti a fost bătut şi tâlhărit de către cei pe care "i-a angajat" să îl distreze.

Băut fiind, Vasile P. a vrut să îşi condimenteze seara, iar în acest sens s-a întâlnit cu Rozalia L. de 33 de ani căreia i-a solicitat prestarea de relaţii sexuale contra cost. Femeia a sunt-o pe fiica ei de 16 ani, care a venit însoţită de un minor de 15 ani.

Apoi, cei patru s-au dus într-o casă părăsită de pe raza localităţii Floreşti. În timp ce tânăra de 16 ani dansa, în încăpere a intrat un băiat de 17 ani, care împreuna cu cel de 15 ani l-au imobilizat pe bătrân, l-au lovit până ce l-au pus la pământ şi i-au luat din buzunar 1.100 de lei.

Conform IPJ, cei doi băieţi sunt cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie, iat tânăra de 16 ani pentru complicitate. Nici mama copilei nu a scăpat mai ieftin: Rozalia L. este cercetată pentru instigare la săvârşirea infracţiunii de tâlhărie.

Judecătoria Cluj-Napoca a emis faţă de suspectul de 17 ani şi faţă de Rozalia L. mandate de arestare preventivă pe o durată de 19 şi respectiv 20 de zile. Cei doi suspecţi au fost depuşi în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj.

Ceilalţi doi minori nu au dreptul să părăsească localitatea de domiciliu timp de 30 de zile.

Etichete
Comenteaza