Director aeroport Cluj: "Știm că sunt mulţi taximetrişti care nu iau decât străini, numai curse lungi''

Director aeroport Cluj: "Știm că sunt mulţi taximetrişti care nu iau decât străini, numai curse lungi''

Directorul Aeroportului Internaţional ”Avram Iancu” Cluj, David Ciceo, a vorbit despre situația taximetriștilor din fața terminalului sosiri.

”Sunt situaţii foarte neplăcute legate de taximetrişti. Din păcate, nu este ograda noastră. Noi nu avem nicio pârghie, parcarea din faţa terminalului este gestionată de Consiliul Judeţean Cluj, prin firma GOTO Parking. Noi am sesizat în mod repetat Consiliul Judeţean Cluj și Poliţia Transporturi de pe Aeroport. Știm că sunt mulţi taximetrişti care nu iau decât străini, numai curse lungi. Este foarte ruşinos ce se întâmplă cu taximetriştii. Pentru mulţi străini este prima intrare în România şi au de-a face cu nişte ţepari. Este imaginea Clujului.

Nu am mai întâlnit astfel de situaţii pe alte aeroporturi ale lumii, pentru că se iau măsuri. Consiliul Judeţean Cluj ar trebui să stabilească un regulament clar pentru taximetrişti, să impună firmei GOTO Parking un regulament foarte clar, ar trebui ca Poliţia Transporturi să verifice şi firma GOTO, care administrează parcarea şi care ia bani de la taximetrişti. Ar trebui să le impună acest regulament şi să-i excludă pe cei care nu se comportă corect. Orice taximetrist ar trebui să accepte orice client, chiar dacă e român sau străin, chiar dacă e cursă scurtă sau lungă”, a declarat directorul Aeroportului Cluj, David Ciceo, la TVR Cluj.

VEZI ȘI Clujean, furios pe taximetriștii de la aeroport: doar curse lungi, în euro, înjurii. ''Da', până când?''

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza