Foto Detalii noi despre mașina scufundată în râul Arieș, în Cluj. Șoferul de 83 de ani a pierdut controlul volanului

Un autoturism a fost găsit, în cursul zilei de joi, în râul Arieș, în zona Buru-Lungești, din județul Cluj. Polițiștii au oferit informații suplimentare în legătură cu acest subiect. 

În urma accidentului rutier înregistrat joi, 22 iunie, în jurul orei 15.00, pe DN75, în afara localității Lungești, comuna Iara, polițiștii au stabilit, conform primelor verificări, că ar fi vorba despre un bărbat, de 83 de ani, din Cluj-Napoca, care conducea un autoturism înspre municipiul Turda.

“Într-o curbă ușoară la dreapta, șoferul ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, acroșând mai mulți arbori situați în afara părții carosabile. După impact, autoturismul a fost proiectat în râul Arieș, în zona km 140+750m, de unde reprezentanții I.S.U. Cluj au extras autoturismul până pe malul râului”, a transmis IPJ Cluj.

Polițiștii clujeni, alături de reprezentanții I.S.U. Cluj și Salvamont Cluj, continuă, astăzi, 23 iunie, cercetările în zona respectivă.

Autoturismul scufundat a fost tras la mal, în cursul zilei de joi, de către pompieri, iar înăuntru nu au fost găsite victime.  
 
 

Comenteaza