Descoperire MACABRĂ în Turda. Două cadavre într-un apartament: o femeie de 29 de ani, într-o baltă de sânge, și un bărbat de 67 de ani, spânzurat

Descoperire MACABRĂ în Turda. Două cadavre într-un apartament: o femeie de 29 de ani, într-o baltă de sânge, și un bărbat de 67 de ani, spânzurat

Joi seara, un bărbat și o femeie au fost descoperiți morți într-un apartament din Turda. Vecinii spun că bărbatul ar fi înjunghiat femeia, apoi s-ar fi spânzurat.

”La data de 24 august a.c, în jurul orei 17.10, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Turda au fost sesizați de către pompierii Inspectoratului pentru Situații de Urgență Cluj - Detașamentul Turda, despre faptul că au fost solicitați pentru a interveni într-un imobil de pe strada Rapsodiei, din Turda.

Acolo au găsit cadavrele a două persoane, cel al unui bărbat, de 67 de ani, care se afla spânzurat în baie și cel al unei femei de 29 de ani, acoperit cu un material textil, cu urme de sânge, pe podeaua unei camere din imobil.

La momentul sosirii pompierilor ușa de acces în apartament era asigurată. Au fost demarate investigații la fața locului, urmând a fi stabilite împrejurările în care a survenit decesul celor doua persoane.

Poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj continuă cercetările sub aspectul infracțiunilor de omor și ucidere din culpă”, a transmis IPJ Cluj joi seara. 

 

loading...
Comenteaza