Derby-ul Clujului: suporterii nu se înghesuie să-şi ia bilete

Derby-ul Clujului: suporterii nu se înghesuie să-şi ia bilete
Mai sunt mai puţin de 12 ore înainte de începerea derby-ului dintre CFR Cluj şi "U" Cluj, însă la casele de bilete bate vântul.

Potrivit unuia dintre casieri, luni dimineaţa, la aproximativ o jumătate de oră după deschiderea caselor de bilete, singurii care au venit să se asigure că au locul asigurat la derby-ul Clujului au fost câţiva "extremişti".

"Nu am vândut mai nimic, de când am deschis acum dimineaţa şi până acum. Au venit câţiva extremişti, cum se zice, de-aia care vor numai să facă gălăgie, dar în rest nu prea o venit lumea. Ăştia care vin îs fani de-aia care numa să facă probleme vor; sperie lumea care vrea să vină să vadă meciul, să vină la spectacol", a spus el.

Iniţial, clubul de fotbal CFR a anunţat pe site-ul oficial că nu va pune în vânzare bilete la cele două tribune ale stadionului din cartierul Gruia la derby-ul de astăzi, însă vineri au decis totuşi să renunţe la această măsură.

Un tichet de acces la peluze costă 10 lei (chiar și pentru fanii lui "U" Cluj), în timp ce pentru un bilet la tribună, suporterii trebuie să scoată din buzunar 60 de lei.

BILETE LA CFR - U CLUJ
Tribuna I - sector 21 (singurul în care se vând bilete) - 60 de lei
Tribuna a II-a (se vând bilete în toate sectoarele) - 60 de lei
Peluza 2 (sectoarele destinate galeriei CFR Cluj) - 10 lei
Peluza 1 (sector destinat galeriei U Cluj) - 10 lei

Biletele se pot achiziţiona astăzi până la ora 18.

Derby-ul dintre CFR Cluj şi Universitatea Cluj va avea loc în această seară, de la ora 21:00, pe stadionul "Dr. Constantin Rădulescu".

Comenteaza