Deputatul Ungureanu publică imagini de la o slujbă din Cluj la care au participat mai mulţi enoriaşi: ”Nu zădărniciţi munca medicilor, nu vă bateţi joc!”

Deputatul Ungureanu publică imagini de la o slujbă din Cluj la care au participat mai mulţi enoriaşi: ”Nu zădărniciţi munca medicilor, nu vă bateţi joc!”
| Foto: facebook

Deputatul USR Emanuel Ungureanu a publicat, sâmbătă după-amiază, un clip video în care apar mai mulţi enoriaşi, care stau unul lângă altul, la o slujbă oficiată într-o biserică din Cluj. Imaginile ar fi fost filmate vineri seara, iar pe lângă oameni ar fi trecut şi o patrulă de Poliţie.

Conform sursei citate, imaginile ar fi fost filmate vineri seara la Biserica Ortodoxă „Sfântul Ioan Gură de Aur” în Cartierul Mănăştur, din Cluj-Napoca.

Videoclipul a fost filmat de o clujeacă şi au fost trimise deputatului USR. Poliţia Locală ar fi trecut pe lângă enoriaşii aflaţi la biserică, care aveau şi lumânări în mână, vineri seara, în jurul orei 20.00, însă oamenii legii nu ar fi oprit pentru a afla ce se întâmplă în acel lăcaş de cult.

În prezent, 102 pacienţi infectaţi cu COVID-19 sunt îngrijiţi în Spitalul de Boli Infecţioase Cluj, precizează Ungureanu.

„Personalul medico-sanitar începând de la: infirmiere, asistente, brancardieri, medici, biochimişti, medici de laborator, anatomopatologi, este copleşit, toată lumea face eforturi eroice să salveze vieţi. Nu zădărniciţi munca lor, nu vă bateţi joc!”, scrie, pe Facebook, Emanuel Ungureanu, citat de Mediafax.

https://www.facebook.com/Emanuel.Ungureanu.USR/videos/218703119576400/

 

Comenteaza