Delahoya dă startul petrecerii de majorat

Delahoya dă startul petrecerii de majorat
Festivalul Delahoya se apropie de linia de start. În acest weekend va avea loc ediţia de majorat al primului festival de muzică electronică din România. Aflaţi care este programul.

Ediţia din acest an va debuta vineri, 4 iulie, cu o petrecere de deschidere ce va fi ţinută în clubul "The Shelter", pe scena căruia vor urca Mr Goju, Subgate, Dannilov, NDJ şi Roberth.

Parada Delahoya, devenită un element cheie al festivalului va porni sâmbătă seara, la 18:30 de la Casa de Cultură a Studenţilor, loc de unde petrecăreţii şi DJi vor fi culeşi de două camioane ce vor străbate centrul oraşului. Două ore mai târziu, în jurul orei 20:30, aceştia sunt aşteptaţi să ajungă la Dealul Hoia, principalul loc de desfăşurare al evenimentului. 

"Marea desfăşurare de forţe va începe la ora 21:00 pe platoul de lângă pădurea Horea, unde vor fi amplasate două scene: un cort cu muzică techno/house și o scenă open-air unde vor presta artiști din aria muzicii cu ritmuri rupte (breaks, raggae, funk, hip-hop, dub, garage sau drum&bass)", anunţă organizatorii festialului.

Show-ul de pe scena tehno-house va fi întreţinut de Luigi Madonna, Michael Placke, Danny Murano, Horace Dan D, Just D'Light, Poliglot şi VJ Nyx. 

De animarea atmosferei de pe scena open-air se vor fi responsabili DJ Vadim, Funkanomics, Sensor DJ Set, Pop Killers, Dubase, Blanilla, Manki&Stieb, Zo şi Phase 3.  

Comenteaza