Dejecţii într-un pârâu din Mănăştur. "Mirosul e absolut îngrozitor"

Dejecţii într-un pârâu din Mănăştur.
Pârâul paralel cu strada Câmpului din cartierul Mănăştur emană un "miros oribil, de hazna", reclamă un clujean care locuieşte în zonă într-o sesizare înaintată Primăriei Cluj-Napoca.
">

Mircea Costinaş este directorul unei companii şi locuieşte pe strada Câmpului. "De mai bine de două săptămâni, din spre pârâu vine un miros oribil, de canal, de hazna de fapt. Nu se mai poate sta în casă", scrie el în reclamaţie. Costinaş adaugă că aspectul albiei este "absolut îngrozitor, cu depuneri verzi-albăstrii greu mirositoare". El spune că cel mai probabil cauza mirosului şi a depunerilor sunt clujenii care locuiesc în amonte "şi care nu sunt racordaţi la reţeaua de canalizare şi deversează în albia pârâului fosele pline cu dejecţii".


Costinaş locuieşte pe strada Câmpului de patru ani, "dar e prima dată când remarc aşa ceva. Au mai fost mirosuri, dar nu în halul acesta. E absolut îngrozitor", spune el pentru ziuadecj.ro. Acesta arată că în prelungirea străzi Câmpului "sunt blocuri întregi care nu sunt racordate la reţeaua de canalizare şi au fosă septică". "Probabil că au preferat să deverseze dejecţiile în pârâu decât să cheme o maşină de vidanjă. Mai demult foloseam apa din pârâu ca să-mi ud grădina, dar acum e groaznică", mai spune el.

Comenteaza