Degustări, demonstraţii culinare şi masterclass-uri: propunerile primului târg de vinuri din Cluj

Degustări, demonstraţii culinare şi masterclass-uri: propunerile primului târg de vinuri din Cluj
Pe harta festivalurilor clujene se va adăuga, de la sfârşitul lunii, Wine Up Fair in Transylvania, un târg care deschide noi porți către lumea fascinantă a vinului, aducând cultura licorii bahice mai aproape de profesioniști, pasionați și consumatori.

Structurat în mai multe secțiuni, târgul va încerca să răspundă cerințelor tuturor vizitatorilor, fiind conceput ca o platformă integrată și interactivă de promovare, comunicare și educare.

Una dintre preocupările constante ale organizatorilor o constituie educarea și atragerea publicului larg mai aproape de cultura vinului și cea gastronomică. Astfel, de-a lungul zilelor de desfășurare a târgului se vor organiza, în diferite locaţii din oraş, cursuri și masterclass-uri, diverse ateliere de comunicare, degustări, demonstraţii culinare şi evenimente conexe.

"Într-un centru cultural cu tradiție în Romania, cultura vinului iși găsește ușor locul în orașul Cluj-Napoca alături de multiplele forme de artă promovate în festivaluri cu renume", au declarat organizatorii.

Evenimentului va avea loc între 26 şi 29 martie, principalul loc de desfăşurare fiind clădirea Casinoului din Parcul Central, unde vizitatorii vor putea degusta vinurile unor renumiţi producători din România, precum Davino, Corcova Roy & Damboviceanu, Petro Vaselo, Avincis, Nachbil, Liliac, Oprișor, Crama Gîrboiu, Gramma, Vinca, Crama Rătești, Crama La Salina şi Villa Vinea, dar și vinuri aparținând Gitana Winery din Republica Moldova sau din selecția internațională a importatorului Happy Wines.

Comenteaza