Degajări de fum la un apartament din Cluj-Napoca. Un bărbat a fost dus la spital

Degajări de fum la un apartament din Cluj-Napoca. Un bărbat a fost dus la spital
| Foto: arhivă

Un bărbat care a adormit vineri seara și a uitat o plăcintă în cuptor a fost transportat la spital. Acesta prezenta suspiciuni de intoxicare cu fum.

„Pompierii din cadrul Detașamentului 2 Cluj-Napoca au fost solicitați să intervină în această noapte după ce au fost sesizate degajări de fum ce ieșeau dintr-un apartament situat la etajul 3 al unui bloc de locuințe cu 10 etaje, de pe Aleea Parâng din municipiul Cluj-Napoca. La fața locului s-a constatat, după ce s-a pătruns în apartament prin forțarea ușii, faptul că locatarul apartamentului uitase o plăcintă în cuptor și adormise de mai multe ore. Bărbatul, ce prezenta suspiciuni de intoxicare cu fum, a fost evacuat de către pompieri și i-a fost acordată asistență medicală de către echipajul SMURD. Totodată a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Nu au fost necesare măsuri de evacuare a altor persoane din blocul de locuințe, iar arderea s-a mainifestat doar în cuptorul mașinii de gătit, fără a se extinde la alte obiecte din apartament”, au transmis reprezentanții ISU Cluj.

Comenteaza