Declarații ȘOCANTE făcute de un medic într-o dezbatere cu elevi: "SARS-CoV-2 e un virus modificat în laborator de o mână criminală!"

Declarații ȘOCANTE făcute de un medic într-o dezbatere cu elevi:  "SARS-CoV-2 e un virus modificat în laborator de o mână criminală!"
| Foto: stirileprotv.ro

Medicul de familie fusese invitat la o dezbatere online în cadrul programului „Școala Altfel”.

Dan Gavrilescu, medic de familie în Câmpina, a fost invitat să le prezinte elevilor informații științifice despre SARS-CoV-2. 

Dan Gavrilescu, medic de familie: „SARS-CoV-2 e un virus modificat în laborator de o mână criminală a omului și folosit ca armă biologică. Nenorocirea care este? El a fost folosit într-un război complicat, economic. E o mare afacere în spatele acestei pandemii, război economic care să lovească în economiile puternice.”

Întrebat de un elev cine ar avea interesul să declanșeze o pandemie și să ucidă atâția oameni, medicul a răspuns: „Așa-s războaiele, dragule.”

Potrivit stirileprotv.ro, acum, medicul își face ceva reproșuri, dar nu pentru conținutul „discursului”.

Dan Gavrilescu, medic de familie: „Nu îmi reproșez decât că m-am afișat în public cu burta asta mare și mâinile în buzunar. Când am văzut imaginea mi-a fost rușine. Restul, să știți, nu retractez nimic. Argumentele științifice sunt toate adunate un an de zile în capul meu. ”

Andreea Moldovan, secretar de stat Ministerul Sănătății: „Nu au nici o bază științifică și fac și mai mult rău când vin din partea unui exponent al cadrelor medicale. Ceea ce observăm în ultima vreme este o avalanșă de fake news-uri și de decredibilizare a infecției SARS-CoV-2, a vaccinării, a tratamentelor, a metodelor de restrângere a diseminării infecției și este regretabil, pentru că este transmis unor persoane care sunt înalt receptoare de astfel de informații.”

Acum, atât Inspectoratul Școlar Prahova, cât și Colegiul Medicilor fac cercetări.

Comenteaza