De Crăciun, UBB vine în ajutorul familiilor nevoiaşe: aproape o tonă de alimente, colectate în urma unei campanii

De Crăciun, UBB vine în ajutorul familiilor nevoiaşe: aproape o tonă de alimente, colectate în urma unei campanii
Peste 100 de familii nevoiaşe din judeţul Cluj vor avea parte de sărbători de iarnă mai frumoase, primind sprijin în urma unei campanii umanitare a Universităţii Babeş-Bolyai.

"Banca de alimente FSPAC", organizată de către Departamentul de Comunicare, Relaţii Publice şi Publicitate din cadrul Facultăţii de Ştiinţe Politice, Administrative şi ale Comunicării (FSPAC) a UBB, a strâns aproximativ 900 de kilograme de alimente neperisabile (făină, mălai, zahăr, ulei, paste făinoase, orez, conserve, diverse dulciuri). Donarea de alimente s-a realizat, atât direct în facultate prin intermediul studenţilor, a cadrelor didactice şi a personalului auxiliar, cât şi indirect, prin bunăvoinţa altor persoane care s-au alăturat programului.

Alimentele colectate vor ajunge la peste 100 de familii nevoiaşe, din comunele: Mintiul Gherlii, Căşeiu, Cojocna, Chiuieşti şi Cuzdrioara, în perioada 11-23 decembrie 2015.

Programul, derulat de Departamentul de Comunicare, Relaţii Publice şi Publicitate din cadrul Facultăţii de Ştiinţe Politice, Administrative şi ale Comunicării (FSPAC) a UBB, a făcut parte din cea de-a V-a serie de campanii de responsabilitate şi implicare socială şi este organizat în parteneriat cu Crucea Roşie, filiala Cluj-Napoca.

Comenteaza